Qui som?

L'Oficina per a la Transició Energètica de la Unió Empresarial Intersectorial

IMPULSEM

Impulsem l’estalvi de costos, l’eficiència energètica, la instal·lació de sistemes d’energies renovables o l’autoconsum d’energia fotovoltaica a les petites i mitjanes empreses catalanes.

FEM FORÇA

Actuem per simplificar les ordenances i permisos municipals i fomentar l’aparició d’ajudes fiscals a nivell municipal, amb l’objectiu d’ajudar a les pimes en els tràmits administratius dels projectes d’eficiència energètica.

ACOMPANYEM

Acompanyem a les empreses en els seus projectes de transició energètica, assessorant-les i fent intermediació amb els diferents proveïdors .

què fem

Com ajudem a les empreses?

U

Fent seguiment

Realitzem un seguiment del marc normatiu i regulador, per defensar els interessos de les pimes.

treballant amb les administracions

Treballem per tal que les diferents administracions impulsin accions que afavoreixin l’eficiència energètica a les empreses.

l

INFORMANT-vos

Estem al dia de l’evolució del sector, de les noves tecnologies i de les millors pràctiques en eficiència energètica. 

innovant

Treballem en projectes de generació distribuïda, mercats de proximitat d’agregació d’energia renovable o de mobilitat sostenible.

Visita la web de la Unió Empresarial Intersectorial

La Unió Empresarial Intersectorial - UEI - va ser creada l’any 1978 amb l’objectiu d’agrupar les Unions Patronals i Gremis d’àmbit sectorial, que actuaven a la comarca on té la seu social.

Avui, continua sent una agrupació de diferents entitats que tenen una finalitat comuna: representar institucionalment a l’empresari.

Contacta amb nosaltres

Protecció de dades:

La gestió i sol·licitud de serveis de transició energètica és un acord de col·laboració entre la Unió Empresarial Intersectorial i la Fundació Cecot Innovació, per a la promoció i desenvolupament de serveis relacionats amb la transició energètica.

Responsables: Unió Empresarial Intersectorial i Fundació Cecot Innovació

Finalitat: Atenció i gestió de la sol·licitud de serveis relacionats amb la transició energètica i l'establiment i desenvolupament de relacions comercials per ambdues empreses.

Legitimació: El consentiment de l'interessat per a l'atenció i gestió de serveis, i l'interès legítim per a l'establiment i desenvolupament de relacions comercials.

Destinataris: Les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot

Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició i retirada del consentiment a través del correu electrònic rgpd@cecot.org de la Fundació Cecot o a través del correu info@uea.cat

Informació addicional: A la política de privacitat de la Fundació Cecot Innovació o a la política de privacitat de la Unió Empresarial Intersectorial.

Unió Empresarial Intersectorial

Unió Empresarial Intersectorial Avinguda Europa 21, Granollers (Barcelona) 08401

comunicacio@uei.cat / 93 860 47 00 

Share This